Ceremóniamester – Vőfély

Ceremóniamester

Vőfély

Ezt kereste? Akciós olcsó ceremóniamester vagy vőfély ?

Műsorvezető 

A műsorvezető feladata a műsor egységének megteremtése, valamint annak a biztosítása, hogy a nézők és/vagy hallgatók számára a műsor egésze végig követhető maradjon. Ehhez különféle előre elsajátított technikákat és az adott helyzetre adott spontán reakcióit egyaránt használnia kell.

FEOR 271614

Konferencia- és rendezvényszervező

A konferencia- és rendezvényszervező feladatköre rendkívül szerteágazó, sok ember munkájának, tevékenységének összehangolásával jár. Konferenciákat, hivatalos rendezvényeket, tréningeket, banketteket, szemináriumokat, kongresszusokat, sportrendezvényeket, esküvő és egyéb programokat szervez. Munkája magába foglalja az előkészítéstől kezdve a lebonyolításig a teljes folyamatot. Az ilyen rendezvények sikeres végrehajtása jól felkészült, tapasztalt, gyakorlott szakmai stáb közreműködését követeli meg. A résztvevők sikeres együttműködését a konferencia- és rendezvényszervező koordinálja.

FEOR 363100

Fesztiválszervező

A fesztiválszervező sokszor, egy kulturális intézmény vagy rendezvényszervező cég alkalmazottjaként dolgozik. Munkájának célja, hogy olyan közösségi programok valósuljanak meg, ahol az emberek különféle művészeti, szabadidős, vagy akár sport programokon tudnak részt venni. Ezt szem előtt tartva alakítja ki a programokat, illetve szervezi meg azokat. Ehhez rendkívül sok emberrel tartja a kapcsolatot, például művészekkel, étel-ital árusokkal, rendvédelmi vagy önkormányzati szakemberekkel.

FEOR 271401

Kulturális programszervező

A kulturális programszervező feladatai a kulturális, művészi élet fellendítéséhez és a közösségfejlesztéshez kapcsolódnak: kulturális, turisztikai, művészeti rendezvények, rendezvénysorozatok, koncertek, gasztronómiai és folklór programok kitalálásáért és megszervezéséért felelős. Munkája a program koncepciójának kitalálásától egészen annak megvalósulásáig tart, beleértve a pénzügyi elszámolásokat ( árak ).

FEOR 271413

 

Akár akciós olcsó ingyen ceremóniamester vőfély esküvőre és az árak is fontos szempont