Lakberendező – Belsőépítész

Dekoratőr – Lakberendező – Belsőépítész – Enteriőr tervező

Akciós olcsó Dekoráció – Lakberendezés –  Belsőépítészet – Enteriőr tervező ?

Dekoratőr – LakberendezőA dekoratőr figyelemfelkeltő, látványos kompozíció létrehozásával megtervezi és berendezi a lakóépületek, lakosztályok, lakások, üzletek, áruházak, boltok belterének a berendezését és kirakatainak a berendezését. Esetleg kiállítások megvalósítását is elvállalja.

A lakberendező segít egységesíteni egy tér stílusát. Összhangba hozza a színeket, az anyagokat. Alapjában véve a külsőségekről van szó. Nincs funkcióváltás, illetve minimális és nem-érinti a gépészeti megoldásokat, nem-helyeznek át falakat.

Enteriőr tervező

Kicsit tágabb kör, mint a lakberendező. Itt lehet szó közületi terek, egy üzlet, étterem berendezéséről is. Gyakran alkalmazzák ezt a kifejezést fotózásokon, filmforgatásokon. Itt fontos, hogy egy teret, hangulatot teremt meg a tervező.

Belsőépítész

A belsőépítész az egyénre szabja a rendelkezésedre álló teret, figyelembe véve szokásokat, életmódot, az egyéni kívánságokat. Leginkább építészeti tanulmányok után szakosodnak belsőépítésznek, így pontos, konstrukciós elképzeléseik vannak. Tisztában vannak a statikával, építészeti előírásokkal, anyagokkal, belső vezetékek kiépítésének mikéntjeivel és technikai megvalósításokkal. Terveik a kivitelezők számára sokkal részletesebbek, és pontosabbak.

 

Belsőépítész
Boltberendező
Dekorációkészítő
Dekorációs festő
Feliratkészítő
Kirakati díszítőfestő
Kirakatrendező
Kirakattervező
Plakátfestő
Üzletberendező

Lakberendező, Dekoratőr FEOR 3716-00

Dekoratőr Lakberendező Belsőépítész Enteriőr tervező akciós esetleg ingyen vagy olcsón vagy dekoratőr lakberendező belsőépítész építész árak olcsón