Sminkes – Műkörmös

Sminkes – Műkörmös

Ezt kereste? Műköröm építés, manikűr, pedikűr  – profi sminkes? Akciós olcsó Sminkes – Műkörmös?

SminkmesterA sminkmester különleges eszközeivel és tudásával művészi módon hozzájárul filmek, színházi előadások és televíziós műsorok megvalósításához azzal, hogy a szereplők arcát, bőrét a szerepnek megfelelővé alakítja. Készíthet továbbá hétköznapi vagy alkalmi – például menyasszonyi, koszorúslányi – sminket is, a megbízó igényeinek megfelelően. A sminkmester dolgozhat alkalmazottként, vagy kisvállalkozóként. Sminkmestereket találunk kozmetikai szalonokban, színházban, filmforgatásokon és divatbemutatókon, divatfotózásokon, televíziós műsorok felvételein, vagy akár esküvők közreműködőjeként is.

FEOR 521203

Gyakorló kozmetikus

A gyakorló kozmetikus szakember az egészséges arc szépítésével, állapotának masszázzsal történő fenntartásával, tartós szempilla-szemöldökfestéssel, szemöldökformázással és ideiglenes szőrtelenítéssel, valamint az ehhez szükséges feltételek megteremtésével foglalkozik. A kéz környéktől ujjhegyig történő ápolásával őrzi meg a kéz egészséges állapotát, vagy szükség esetén az esztétikai hatást is fokozva, ápoló anyagok, technológiák alkalmazásával javítja annak állapotát.

OKJ 52 815 02

Kézápoló és műkörömépítő

A Kézápoló és műkörömépítő szakember a kéz környéktől ujjhegyig történő ápolásával őrzi meg a kéz egészséges állapotát, vagy szükség esetén az esztétikai hatást is fokozva, ápoló anyagok, technológiák, alkalmazásával javítja azt.  A köröm ápolása során hagyományos (klasszikus) manikűr technológiát vagy (modern) francia manikűr technológiát alkalmaz, esetenként a japán manikűrrel, vagy egyéb díszítéssel kiegészítve. A műköröm anyagokkal tipes-, sablonos-, megerősítő-, körömágy hosszabbító-, díszítő- vagy töltés technológiát alkalmazva a zselé vagy a porcelán anyagok tulajdonságait felhasználva készít szebb, teherbíróbb műkörmöket. A kezelést szinten tartó házi tanáccsal látja el a vendéget.

OKJ 32 815 01

Manikűrös

Pedikűrös

A manikűrös-pedikűrös az, aki ápolja, festi, vágja és lakkozza a kéz- és lábkörmöket, krémezi és masszírozza a kezeket, lábfejeket. Műkörmöt épít: felviszi a ragasztót, illeszti a műkörmöt, alakra vágja, finomítja, díszíti. Ezen kívül kezeli a bőrkeményedéseket, tyúkszemeket és a kényelmetlen körömbenövéseket. Munkájához hozzátartozik, hogy időnként képzéseken vesz részt, hogy új anyagokat, technikákat ismerjen meg.

FEOR 521300

 

akár sminkes műkörmös árak és smink olcsón pedikúr akciós