Szállás Wellness Kikapcsolódás

Szállás – Wellness – Kikapcsolódás

Akciós olcsó szállás, wellness, kikapcsolódás?

Panziós, falusi vendéglátóA panziós egy turisztikai szálláshely üzemeltetésével foglalkozik. Munkájának célja, hogy megfelelő szállás és étkezés biztosítása révén elégedett vendégei legyenek, akik örömmel térnek vissza az adott panzióba, vendégházba. Munkája kiterjed a épület környezetének és belső terének kialakítására, fenntartására, (ha alkalmazottat foglalkoztat) személyzetének vezetésére, és az úgynevezett háztartási tevékenységek ( étkeztetés és szállásadás) kiváló színvonalának biztosítására.

FEOR 524206

Szállodai értékesítési vezető

A szállodai értékesítési vezető egy szálloda vagy szállodalánc alkalmazottjaként dolgozik, általában a felső vezetői csapat tagjaként. Munkájának célja, hogy a megfelelő értékesítési stratégia kialakításával a szálloda szolgáltatásait és teljes kapacitását értékesítse, forgalmát és nyereségét növelje, új vendégeket szerezzen. Ezt szem előtt tartva kialakítja a különböző értékesítési csatornák felhasználásával az értékesítési tervet, folyamatosan nyomon követi a piaci trendeket, változásokat, illetve e célok elérésének érdekében vezeti a beosztottait, koordinálja munkájukat, valamint ellenőrzi a sikerességüket. Ehhez elengedhetetlen az is, hogy a szálloda partnereivel, a beszállítókkal jó kapcsolatokat ápoljon, új partnereket keressen az üzleti stratégia megvalósításához, és aktívan részt vegyen az értékesítést elősegítő marketing tevékenységekben.

FEOR: 133109

Pultos

A pultos különböző vendéglátó-ipari egységekben – éttermekben, bárokban – dolgozik. Fő feladata a vendégek megrendelése alapján elkészíteni, kimérni, és átadni a kért italokat. A vendégek kiszolgálása történhet közvetlenül, vagy felszolgálók segítségével. Munkája közben használja a megfelelő vendéglátó-ipari gépeket, eszközöket. Az italok elkészítéséhez szükséges a különböző technikák, szakmai fortélyok ismerete. Gyakran a pultos feladata a kiszolgált termékek számlázása, a pénztárgép kezelése, valamint a termékek ellenértékének átvétele is. Emellett ő felel az áru beszerzéséért, figyeli az árukészletet. Mint minden közvetlenül a vevőkkel való együttműködést megkövetelő foglalkozás esetében, a pultos számára is elengedhetetlen a vendégekkel történő kiváló kommunikáció.

FEOR: 513300

Londiner

A londiner legfontosabb feladata, hogy biztosítsa a szálloda vendégeinek kényelmét. Ő az első ember, akivel a szállodába érkező vendég találkozik, és az utolsó, akit távozáskor lát. A londiner segít a vendégek csomagjainak kezelésében. Ezen túl feladatai közé tartozhat a szálloda működésének bemutatása, a vendégek egyéb kéréseinek teljesítése, mint például taxi hívása, vagy akár esti programok szervezése. Apróbb beszerzési feladatokat is bízhatnak rá a vendégek, de az esetlegesen felmerülő problémák elhárításában is fontos szerepe van. Részt vesz emellett a szálloda bejáratának, és a recepció környékének rendben tartásában, és a posta kézbesítését is ő végzi.

FEOR: 923403

Idegenforgalmi ügyintéző

Az idegenforgalmi ügyintéző információt nyújt az érdeklődőnek az utazási lehetőségekről, útitervet készít, menetjegyet, szállást foglal, egyéni és csoportos utazást szervez. Igény szerint helyszíni programokról gondoskodik, melyekhez biztosítja az programra való odajutás feltételeit, a belépőket, az idegenvezetőt. Kapcsolatot tart kül- és belföldi partnerekkel, szervezi a be- és kiutazásokat, intézi az utazásokkal kapcsolatos adminisztrációt.

FEOR: 422103

Étterem üzletvezető

Az étterem üzletvezetője az étterem jó színvonalú napi működéséért felelős. Az étterem tulajdonosainak érdekeit képviselve az ő feladata kialakítani és működtetni az éttermet. Az ott dolgozók hatékony vezetésével célja, hogy az étterembe látogatók nagyszerű gasztronómiai élményben részesüljenek, és elégedettségüket azzal fejezzék ki, hogy másoknak is ajánlják az éttermet, illetve maguk is visszatérnek. A kellemes légkör és magas színvonalú kiszolgálás mellé párosult finom ételek és az étterem üzletvezetőjének üzleti érzéke mindaz, ami ahhoz kell, hogy egy étterem gazdaságosan működjön.

FEOR: 133204

Szállodai recepciós

A szállodai recepciós olyan kereskedelmi szálláshelyen tevékenykedik, amely az előírt szempontok alapján került kategóriába sorolásra. Az alkalmazott Front office rendszer, a belső munkaszervezés meghatározza a munkavégzést, így valamennyi feladatát önállóan vagy megosztva (porta, recepció, kassza) látja el.

OKJ 52 812 01

Fogadós

A fogadós feladata a hazai- és külföldről érkező vendégek kiszolgálása fogadókban, panziókban, csárdákban. A vendégek kiszolgálásán túl szervezési és üzletviteli feladatokat is ellát. Megtervezi a munkatársak beosztását, felügyeli a munkavégzést, de szükség esetén besegít akár az étteremben is. 

OKJ 34 811 06

Fitness-wellness asszisztens

A fitness-wellness asszisztens sportlétesítmények, szállodák, fitness és wellness részlegében tölt be recepciós és létesítmény-felügyeleti munkakört. Elsősorban ügyfélszolgálati, kapcsolattartási, problémakezelési és pénzforgalmi feladatokat lát el. Képes a szolgáltatásokról szakszerűen tájékoztatást adni, a részleg által forgalmazott termékeket árusítani, a létesítmény esztétikus, tiszta, rendezett környezetét kialakítani, ennek fenntartásáért tevékenykedni, a marketingkommunikációs technikák alkalmazásával a létesítmény látogatására ösztönözni.

OKJ 51 813 04

Fitness edző

A fitness edző változatos dinamikájú és program szerinti csoportos órákat tart, általában szakosodva egy adott típusú – pl. aerobik, TRX, spinning, alakformáló, kondicionáló – mozgásformára. A csoportos órákat úgy kell kialakítani, hogy az a vendég is követni tudja a gyakorlatsorokat, aki először jár az órán. A fitness edző a csoport életkorának és edzettségének megfelelő órákat tart, a speciális igényeket inkább a személyi edzés keretein belül lehet érvényesíteni. Az egyéni órák a fitness-terem konditermi részén zajlanak, a futógépek, súlyzók és erősítő gépek között.

FEOR: 372204

Úszómester

Az úszómester feladata arról gondoskodni, hogy a vízben tartózkodók biztonságban legyenek, és ha előfordul bármilyen baleset, sérülés, vagy vízi mentésre van szükség, akkor az ő munkájához tartozik ellátni ezeket a feladatokat. Mindemellett ő az, aki a fürdőszolgáltatás napi üzemvitelét is biztosítja. Jellemzően természetes, vagy mesterséges vízterület közelében tartózkodik.

FEOR: 529911
akciós olcsó szállás wellness kikapcsolódás hotel szálloda vagy akciós olcsó szállás wellness hotel szálloda apartman árak