Virág – Ajándék

Virág – Ajándék

Ezt kereste? Akciós olcsó Kerti virág vagy Virág és Ajándék, dekorációk, alkalmi csokrok, koszorúk készítése?

VirágkötőA virágkötő egy virágkötő üzemben, különböző szintű virágértékesítési helyeken virágkötészeti tevékenység
végzésére alkalmas, pl: Koszorúkötő.

OKJ 31 215 02

Virágkötő és virágkereskedő

A virágkötő és virágkereskedő tevékenysége egyrészt sorolható a különböző virágértékesítési helyeken végzett – legyen az virágbolt, virág-kellék nagykereskedelem vagy éppen virágszalon – virágkötészethez, ahol ápolja és előkészíti a virágokat, hogy azokból virágdíszek, például csokrok, koszorúk készülhessenek. Másrészt a kereskedelemhez is sorolható, hiszen egy üzlet, stand, bolt vezetése is e tevékenység része, amibe beletartozik a virágok beszerzésétől kezdve, a munkatársak alkalmazásán keresztül, akciók szervezéséig az üzlet gazdaságos működtetése is.

OKJ 34 215 04

Dísztárgykészítő

A dísztárgykészítő különféle alapanyagú és technológiával készített dísztárgyakat állít elő vevői igényei szerint, vagy megrendelések alapján. Jellemzően kézműves vásárokon, szezonális piacokon árusítja, vagy on-line piactéren hirdeti termékeit, de ezek mellett, vagy ezekkel együtt üzlethelyiségben is árulhatja portékáit. A szakember dolgozhat egy kézműipari vállalkozás alkalmazottjaként, vagy működtetheti saját kisvállalkozását.

FEOR 741911

Népi kézműves

A Népi kézműves a Kárpát?medence magyar és nemzetiségi népi kézművességén belül a csipkekészítés, fajátékkészítés, faművesség, fazekasság, gyékény, szalma, csuhétárgykészítés, kézi és gépi hímzés, kosárfonás, fonottbútor készítés, szőnyegszövés, takács mesterség, nemezkészítés, népi bőrművesség területén megfelelő kompetenciával rendelkezik a hagyományos technikák, technológiák, a motívum? és formakincs táji specifikus, anyanyelvi szintű elsajátítása révén, természetes anyagokat felhasználva mai, korszerű használati és dísztárgyak, ajándéktárgyak elkészítésére.

Betölthető munkakörök:

Csipkekészítő
Faműves, fajátékkészítő
Fazekas
Gyékény, szalma- és csuhétárgykészítő
Kézi és gépi hímző
Kosárfonó, fonott-bútor készítő
Szőnyegszövő
Takács
Nemezkészítő
Népi bőrműves
Kosárfonó

OKJ 34 215 01

 

 

 akár akciós olcsó ajándék virág szállítás árak