Zenekarok – Együttesek – Táncosok

Zenekarok – EgyüttesekTáncosok

Ezt kereste? Olcsó akciós zenekar, együttes, táncos?

Könnyűzenei művek szerzőjeA könnyűzenei művek szerzője elsősorban zeneműveket ír, hangszerel. Gyakran előfordul, hogy a szerző nem csak megírja, de elő is adja az általa szerzett művet, fellép akár szólistaként, akár zenekar vagy más társulat tagjaként. Ennek következményeként gyakran szerepel különböző rendezvényeken, a médiában, színházakban, koncerttermekben, vendéglátóhelyeken, olykor filmeken. Munkájával hozzájárul a különböző lemezkiadók sikeres működéséhez, illetve az ott megjelenő kiadványok színvonalas megjelenéséhez.

FEOR 272424

Táncművész, koreográfus

A táncművész táncokat ad elő művészeti produkciókban, mely lehet színházi táncelőadás, film, színdarab, televízió műsor, vagy egyéb szórakoztató produkció. Táncolhat szólistaként, partnerrel, vagy egy tánccsoport tagjaként. A tánc előadását előkészítő munkák előzik meg, például a szereplőválogatások, a folyamatos edzés, a koreográfia elsajátítása vagy a próbákon való részvétel. Ehhez folyamatosan képeznie kell magát táncórákon és erőnléti edzéseken egyaránt.

FEOR 272706

Népzenész

A népzenész a közönség szórakoztatására népzenei műveket ad elő. Dolgozhat hangszeres zenészként, énekesként, valamint zenekarok, együttesek vezetőjeként, tagjaként. Közreműködhet hangversenyeken, rendezvényeken, zenés előadásokon, lemezfelvételeken, rádió- és televízió felvételeken vagy bármely élőzenei előadáson. Népzenészek tevékenységüket legtöbbször szellemi szabad foglakozásúként végzik, de lehetnek egy önálló társulat, színház vagy művészeket menedzselő iroda tagjai, alkalmazottai is.

FEOR 272430

Zenei előadóművész

A közönség a zenei előadóművészek munkáját élvezheti például koncerteken, melyek lehetnek akár szabadtéri előadások is. Színházban, táncházakban, vendéglátóhelyeken is gyakran találkozunk zenei előadásokkal. Ezen kívül a zenészek munkájának eredménye – a zenei felvételek, melyek a rádióban, filmen, televízióban is hallhatók, és valamilyen hanghordozón – például MP3 lejátszón, CD-n, vagy bakelit lemezen – is gyakran hallgatunk zenei műveket. Nagyvárosok utcáin gyakran találkozhatunk utcazenészekkel, de akár bevásároló központokban is részesei lehetünk élő zenei előadásoknak.
FEOR 272445
akár olcsó zenekar esküvőre együttes táncos árak